Trip sorted com
Omlouvám se, že tu zas otravuju - zařekl jsem se, že už sem budu chodit jen číst, bo ostudy jsem si tu nadělal už dost 😓, ale na tohle bude asi nejlepší zeptat se tady. Do objednávky se mi vecpala jakási stránka Trip-sorted.com, několikrát mi poslali e-mail s odkazem na jakousi zprávu, který ovšem nešel otevřít kvůli neexistující adrese. A teď mi účtují ne úplně malý poplatek navíc. Na jejich web jsem koukal, nevím, kde jsem k nim přišel (možná přes to kiwi, před kterým už jste mě varovali, ale to jen hádám), ale je opravdu nutné platit za tuhle blbost ještě pár tisíc navíc? Omlouvám se, jestli se zase ptám hloupě, ale s nimi komunikovat nejde, Google mi nic moc neprozradil a nenašel jsem k tomu nic ani na těchhle stránkách...
To je příliš málo informací, abych poradil. Co jsi koupil? Za co má býtten poplatek? Rezervační kód máš?
Zpáteční letenku do Košic, Ryanair přes kiwi - ano, už mě tu pár lidí dodatečně varovalo, ať se kiwi vyhnu, ale jsem noob a protentokrát už se holt stalo. Kód samozřejmě mám, platbu přes kiwi už zpracovanou, ale dnes mám na Georgi na cestě další cca dva tisíce pro tenhle Trip-sorted.com 😓 Za co, to netuším, poslali mi dva emaily s odkazem na message, které ale nefungují, hlásí mi neexistující adresu. Každopádně to protentokrát beru jako daň ze začátečnické blbosti, spíš mě zajímá, jestli se takovýmhle parazitům musí navíc platit pokaždé a při každé rezervaci, nebo jestli - jak doufám - jsem prostě jen nezkušený jouda a dal jsem se někde nachytat.
Nemusis platit nic navic, kdyz si priste zarezervujes letenku primo u dopravce. Chces letet napr. s Ryanair = kupujes primo u nich na jejich webovych strankach.
Jinak se rika, ze nikdo uceny z nebe nespadl. Vetsina z nas nejakou chybu udelala a zaplatila za to penezi ci jinak.
Neni to nejaký scam? Naúčtovali ti to na kartu? Zavolaj banke, zablokuj kartu a nahlas transakciu.
Nezaškrtl jsi nějakou službu na Kiwi? Oni nabízejí nějaké guarantee, jak říkají "pro bezproblémovou cestu". Ale jak píše Azul, i já už přišel o pěknejch pár peněz díky blbejm chybám.
Určitě zaškrtl. Neread dávám info přímo od AI, ale tady se na 99 % trefila:
Trip Sorted nebo „Nomad“ od Kiwi.com je služba, která umožňuje cestovatelům naplánovat komplexní itinerář s více zastávkami po různých destinacích a současně najít nejlevnější a nejvýhodnější způsob, jak tato místa navštívit. Tento nástroj využívá algoritmy, které optimalizují pořadí destinací podle ceny letenek a případně i kombinují různé druhy dopravy (letadlo, vlak, autobus), dokonce i dopravce, kteří spolu běžně nespolupracují.
když ti dám účet pošleš mi taky něco? Stejně je ti jedno co zaškrtáváš a za co platíš tak já ti aspoň poděkuju!
Budu se opakovat, ale stále mi to vše připadá jako vtip. Sice nevím, proč to tazatel dělá, ale mám prostě takový dojem.
Znám lidi, kteří jsou ještě zmatenější nebo neschopnější, přičemž papíry na hlavu nemají (a někteří by IMHO mít měli), takže jsem ochoten uvěřit, že jsou to reálné problémy skutečného člověka.
Asi se pohybuješ jen v nějaké bublině lidí, kteří jsou plně při smyslech. 😆 Já měl o svém okolí dřív taky iluze, ale dost jsem jich ztratil.
firefly+ napsal(a):Budu se opakovat, ale stále mi to vše připadá jako vtip. Sice nevím, proč to tazatel dělá, ale mám prostě takový dojem.
Protoze to ma v hlave jinak, protoze to neumi, protoze je nezkusenej, protoze mu to nikdo neukazal.....atd atp.
Ja naopak ocenuju, ze jde s kuzi na trh a chce zkusit neco, s cim evidentne zapoli. Jestli je to vtip a ja mu na to skocila, tak mi to je srdecne jedno.
Já bych řekl, že ani nákup letenky přímo na webu Ryanairu nezaručí, že nezkušený nezaklikne nějaký zbytečný poplatek navíc.
Btw. zrovna sedím při snídani v hostelu Sin City v Las Vegas (za 22 USD včetně snídaně) a mám před sebou neonový nápis viz foto, který vtipně popisuje obvyklou činnost v Las Vegas i ten Jergonův poplatek.
Asi máte pravdu, napadlo mě, že jsem zřejmě zaklikl něco, co jsem neměl, z nezkušenosti a asi i nedbalosti... Holt se to stává, když člověk neumí. Mně šlo hlavně o to, jestli tohle není nějaká normální a běžná záležitost, se kterou se budu muset smířit. Jestli je to prostě mou blbostí, musím přiznat, že jste mě docela uklidnili a trochu zlepšili náladu... 🙂
No zrovna web ryanairu je pro nezkušeného past vedle pasti. To i já se tam musím soustředit, aby mi tam nepodstrčili něco extra. Třeba ukrývání DCC je vyloženě už hraničící s nekalou praktikou. Bohužel kiwi je to samé ne-li horší.
Příště několikrát čti, co ti nabízí a hlavně před placením si ještě jednou projdi rozklad ceny, za co přesně platíš, co tam je za položky. Pokud je tam něco, co se ti nezdá, respektive něco co víš, že nechceš/nepotřebuješ tak klidně jdi zpět celý proces od znova.
U Ryanair jsem neobjednal nic cca 2 roky. Nicméně vždy, ať je to jakákoli letecká společnost po každém odkliknuti přechodu na další stránku sleduji konečnou cenu, když se něco změní, tak se vracím zpět a kontroluji.
Jaká past vedle pasti? Naklikám, co chci, nenaklikám, co nechci. Kde není tlačítko na odmítnutí, tam kliknu na křížek. Kdo u toho dává pozor a nemyslí na kraviny, ten se těžko splete. Přes appku je nákup u Ryanairu ještě jednodušší. Ani Wizzair nepodstrkuje předzaškrtnuté služby.
Samozřejmě, že co sám nenaklikáš, tak neplatíš (až na to DCC, které musíš vyloženě odmítnout). Jen prostě ten proces nákupu je záměrně udělaný tak, aby to vyvolalo dojem, že povinně musíš zaplatit za sedačku, pak že se neobejdeš bez priority/odbaveného zavazadla, SMS s potvrzením ohledně rezervace, pojištění, atd... Prostě je to dost nátlakové. Kdo má zkušenosti, tak to je pro něj brnkačka, ale kdo poprvé kupuje letenku na webu Ryanairu, tak se téměř vždy na něco chytí. Znám ze svého okolí plno takových lidí. Ale tohle je prostě obchodní model Ryanairu a daň za to, že my pak můžeme letět pod cenou.
Takový proces nákupu třeba na webu Lufthansy je proti Ryanairu nebe a dudy 🙂
Každopádně pro Jergona. V mých začátcích cestování před 10 lety, mi mimo objevení tohoto webu velmi pomohla i kniha Travel Bible. Sice velká část tam byla různé motivační kecy, ale těch rad pro začátečníky, pěkně rozepsaných na jednom místě tam bylo plno. Teď koukám, že Matouš má i jakousi aktuální verzi knihy s názvem Travel Tips, která by měla vycházet z původní Travel Bible s věcmi poplatnými dnešní době. Doporučuji si ji tedy někde koupit (měli by to mít normálně v knihkupectví) a přečíst. Věř mi, že ti to hodně dá.
Klasický marketing, na který si už od jeho zavedení u nás mohl člověk vypěstovat imunitu. Když vím, co chci, není důvod přemýšlet o tom, jestli náhodou nechci něco jiného. Kdyby byla některá z volitelných položek nutná, nebyla by volitelná.
Ad trips sorted - pokud k tomu objektivně nebyla doručena žádná služba, tak zkusit charge back u banky?
Takhle to nefunguje.
Kdyby ano, tak bys taky po konci dovoleny mohl chtít chargeback kouoenyho cestovního pojisteni, protoze prece zadna pojistna udalost nenastala
Mne sa nedávno stalo, že som si nejakým nedopatrením kúpila Uber One členstvo a všimla si to po mesiaci. Napísala som banke, že som to nemala v úmysle kúpiť, neviem ani kedy a ako som to kúpila, nikdy som to nevyužila a chcem vratit peniaze a vrátili mi to bez všetkého. Takže niekedy to tak funguje
It looks like it could be an unwanted "service" added during the order process, quite possibly, as you correctly guessed, through some intermediary (e.g. Kiwi.com, which is sometimes known for this). These "services" are often hard to see and the fee may relate to, for example, "priority support" or other more or less unnecessary things. https://www.mcdvoice.site
já bych nesváděl nekalé praktiky jen na Ryanair. Mě teď Qatar nebo Etihad, nejsem si jist, přihodil služby navíc, kterou jsme nechtěl. A bylo to skryto do extras.
Nemohl jsem najít co to extras je, nakonec jsem musel zrušit a jít znovu hledat letenku od začátku a tam bylo po odkliknutí, že souhlasím s podmínkami ještě jedno okno a to byl nějaký priority boarding, samozřejmě úplná zbytečnost.
Toto vlákno je o problému při nákupu letenky u Ryanairu přes Kiwi, kdy z některých tvrzení ve vedlejším vlákně k tomuto vyplývalo, že pokud by proběhl nákup přímo přes Ryanair, byl by jako začátečník v pohodě. Zmínka o podobné situaci u jiné aerolinky nebo že velmi zkušený nakupuje u Ryanairu bez problémů je off topic.